Planera din trädgård

17 oktober 2019 admin

Redan på hösten kan det vara bra att planera vilka växter man ska plantera inför den kommande vår- och sommarsäsongen. På Stånga Trädgårds butik och plantskola hittar du ett stort utbud, inte av bara växter utan även trädgårdstillbehör, som trädgårdsredskap, marksten och stenplattor. Här hittar du dessutom pallkragar, tunnor, blomlådor och spaljéer.

Här finns också fågelbad och allt som behövs om du funderar på att anlägga en damm i din trädgård. En damm skapar inte bara ett vackert vattenblänk, den gör också trädgården mer levande då den drar till sig olika djur som gör trädgården mer levande. Exempel på djur som trivs vid och i dammen är fåglar, sländor, fjärilar och grodor. Även salamandrar trivs ypperligt i mindre vattensamlingar.

Om du vill ha en damm i din trädgård, så kan Stånga Trädgård anlägga den åt dig. De utför alla slags arbeten inom trädgård, även planering och skötsel. Du kanske behöver hjälp med att beskära dina fruktträd och rosor, eller så en gräsmatta. Här finns även färdiga gräsmattor som du kan köpa. Den färdiga gräsmattan kommer från deras egen odling och den kan du få hemlevererad och utlagd. Gräsmattan är rullad i rullar och staplas på lastpallar innan den transporteras hem till dig.

Bland fruktträden kan du här välja bland annat plommon, aprikos, lime, citron, persika, oliv, päron och äpple. Här hittar du också prydnadsträd och barrträd. De har även bärbuskar som exempelvis björnbär, krusbär och hallon. Dessutom har de perenner, jordgubbsplantor, lökar och frön till försäljning.

Rosor anser många är bland det vackraste av alla växter och det är väl något som de flesta har i sin trädgård. Speciellt remonterande rosor är populära eftersom de blommar om flera gånger per säsong.

Stånga Trädgård är en handelsträdgård som har en lång erfarenhet inom branschen med en kompetent personal där de erbjuder kvalitet både på växter och utförda arbeten.

Fler nyheter