Njut av ett Viskan spabad i din trädgård

31 maj 2021 patrick_pettersson

Trädgårdarna har sett olika ut under historien. En gång i tiden använde man trädgården till att odla mat, hänga tvätt och kanske hålla bjudningar. Men idag har trädgården också blivit en plats för rekreation och aktivitet. I många trädgårdar kan man se hur de populära studsmattorna tar sin plats vid sidan om en gräsplätt för lekar och ett spabad, eller en pool. För idag vill man kunna ta ett bad även utomhus.

För barnen väljer man gärna en pool av något slag, som en billigare ovanjordspool eller en dyrare och större nedgrävd pool. Men för de vuxna har man gärna ett spabad istället. Eller både och. 

Fördelen med ett Viskan spabad är att du kan bada och umgås samtidigt, och du kan använda det under hela året. Det kan vara något du bjuder in dina vänner, grannar eller släkt för att göra. Eller så tar ni en mysig dejtkväll, bara ni två vuxna.

 

Sommar som vinter

Ett bad utomhus tar man oftast när det är väldigt varmt, men det finns inte mycket som är härligare än att hoppa ner i ett varmt spabad när det är snö och kallt ute. Ta gärna på er en varm mössa och något gott att dricka, så kan ni ha en mysig badstund med familj eller vänner. Ett riktigt bra spabad är lätt att rengöra och även lätt att värma upp. Så det är väl värt att satsa på en god kvalitet.

Det går alltid att hitta spabad som är begagnade, och de kan också vara bra. Men det brukar inte vara så stor skillnad på priset, jämfört med ett helt nytt. Och med ett nytt spabad kommer du få en garanti och ett bad som du vet är helt nytt och fräscht. Det billiga, begagnade badet kan bli dyrt i längden om reparationsbehov dyker upp. 

Fler nyheter