Möt efterfrågan och sälj på auktion

04 februari 2020 lily_hansen

Det ligger helt rätt i tiden att handla möbler, prylar och kläder second hand. Att göra sina inköp via loppisar och auktioner är inte bara en trevlig upplevelse i sig – det bidrar även till ett hållbarare samhälle och innebär dessutom en möjlighet att göra unika val som sticker ut från mängden. Inredare, bloggare och andra inspiratörer har de senaste åren gått i bräschen för en trend som nu står sig stark bland breda lager av allmänheten, från norr till söder. Mycket tyder på att denna utveckling dessutom är här för att stanna.

 

Få hjälp med logistik och kontakter

Denna våg kan du med fördel också själv rida på. Det finns riktigt bra och professionell hjälp att tillgå för dig som vill sälja möbler, design och vintage på loppmarknad eller auktion. Genom att nyttja den logistik och det kontaktnät som erfarna firmor kan erbjuda underlättas processen för dig som vill sälja, vare sig det gäller exempelvis ett dödsbo, en konkurs eller enstaka möbler. Det behöver med andra ord inte vara särskilt krångligt att få till en Auktion i Luleå med omnejd.  De firmor som har specialiserat sig på detta område vet även vad som är värt att auktionera ut.

 

 

Få hjälp med transport och värdering

En stor fördel med att anlita professionell hjälp för att bli av med gamla möbler och prylar, är att de företag som erbjuder detta på ett smidigt sätt kan ta hand om sådana tunga bitar som transport och städning. Du kan helt enkelt ta vara på den infrastruktur som finns tillgänglig och slipper bära och kånka för egen del. Ytterligare en bra grej är den hjälp du kan få med värdering av föremålen. Rätt prissatta ökar chanserna för dina gamla saker att få ett nytt hem, samtidigt som du kan känna att du får skäligt betalt.

Fler nyheter