Måttanpassade garderober för det perfekta sovrummet

08 februari 2022 jonas olsson

editorial

Ni håller på och ska renovera hemma. Det är ert sovrum som står i fokus vid den här renoveringen. De senaste åren har ni lagt ned mycket tid på renovering av diverse rum och utsidan av huset. Men nu är det ert sovrum som ska få sig en omgång med såväl färg och tapeter som nya golv. Ni ska även sätta in måttanpassade garderober i ert sovrum. 

Med måttanpassade garderober kommer ni få det perfekta sovrummet. Ni har kollat runt på nätet och funnit måttanpassade garderober som funkar precis rätt i ert sovrum. Det har inte varit helt lätt att finna dessa, men ni har kommit överens om färg och typ av garderober tillsammans. 

Det som är så bra med dessa garderober är att de går att beställa utefter de mått som just ni har. Allas hem ser ju olika ut och så även alla mått. En del behöver mycket utrymme för garderober medans andra kanske har det lite tajtare med plats. Då är det toppen att kunna använda sig av måttanpassade garderober. 

 

Måttanpassade Garderober

 

Förvaring i garderoben 

När man planerar för en garderobslösning är det inte bara toppen att kunna välja måttanpassade garderober utan även hur dessa ska se ut. Speglar på dörrarna till garderoben är ett val som många gör eftersom det sparar in på plats. Då slipper man hänga upp speglar någon annanstans i rummet. 

I en garderob ska det få plats med mycket, både kläder och annan typ av förvaring. Varför inte välja en garderob där det finns plats för smyckesförvaring och klockor? Hyllor, trådkorgar och en stång där man kan hänga kläder, ja möjligheterna är oändliga. 

Med en platsbyggd, måttanpassad garderob får ni alltså plats med både det ena och det andra. Välj och bygg ihop dessa garderober precis så som ni önskar för att få plats med era saker. 

Fler nyheter