Homestyling i Stockholm som visar positiva resultat vid försäljning

07 april 2021 Cecilia Olsson

Homestyling är en tjänst man kan använda sig av vid försäljning av en bostad som har visat sig ha en positiv effekt för den som önskar en snabb affär samt vill få upp slutpriset. Vid en homestyling får man hjälp att göra hemmet mer tilltalande för en bredare skara eller för en specifik målgrupp. Stylisten kan ofta arbeta tillsammans med mäklaren för att göra bostaden extra attraktiv för en viss typ av köpare, samt för att få de bästa förutsättningarna att genomföra en bra affär så snart som möjligt. 

Styling kräver en hel del kunskap

Visst kan man sköta en del homestyling själv såsom att göra hallen extra välkomnande samt att hålla ytor rena och snygga, men det är svårt att veta exakt vad som bör framhävas för bästa resultat. En professionell stylist vet vad potentiella köpare lockas av och kan framhäva hemmets attraktiva delar samt dra uppmärksamheten ifrån de mindre eftertraktade utrymmena i bostaden.

Ska man själv, utan utbildning eller erfarenhet, styla hemmet så är det lätt att man enbart går efter det man själv tycker ser bra ut. Självklart kan det finnas flera som har samma stil, men målet med en homestyling är ändå att locka så många som möjligt att komma på visning samt att de under visningen blir tillräckligt intresserade för att lägga ett bud.

Många använder sig av Homestyling i Stockholm

På en plats som Stockholm där det ständigt sker bostadsaffärer så kan rätt homestyling vara det som får köpare att välja just din visning framför andra. För trots att det finns många som kan vara på jakt efter en bostad i Stockholmsområdet så är många potentiella köpare också väldigt upptagna, vilket leder till att de endast väljer visningar som ser riktigt intressanta ut. Loft Stockholm är ett företag som vet att första intrycket är allt och anpassar stylingen efter varje unik bostad när det handlar om homestyling i Stockholm.

Fler nyheter